groszek

Artykuły - Groszek (23)

Filmy - Groszek (8)

  • Wyżeł ma słabość do… zielonego groszku

    Ten wyżeł ma słabość do… zielonego groszku. A prawdopodobnie też do wszystkich innych rzeczy, które właściciele pozwalają mu „capnąć” ze stołu. Smacznego! (STORYFUL/x-news)
  • Jajka faszerowane groszkiem

    Jaja faszerowane groszkiem to banalny przepis, który sprawdzi się jako przystawka lub jako jedno z dań kolacyjnych. Świetnie prezentują się na talerzu i jeszcze lepiej smakują. Jaja faszerowane groszkiem to także świetne urozmaicenie dla tradycyjnych jaj na wielkanocne śniadanie.
  • Jak zrobić puree z zielonego groszku?

    Puree z zielonego groszku to doskonały dodatek do głównego dania. Świetnie zastępuje tradycyjne puree i idealnie nadaje się do potraw rybnych. Puree z zielonego groszku ma intensywny zielony kolor, dzięki czemu pięknie prezentuje się na talerzu.
  • Przepis na pęczotto z marchewką i groszkiem

    Pęczotto z marchewką i groszkiem to szybkie danie, które bez problemu przyrządzisz w jednym garnku. Wykorzystanie pęczaka zamiast innej kaszy sprawia, że pęczotto z marchewką i groszkiem jest lekką, wegetariańską potrawą, którą z powodzeniem można serwować jako danie główne.