domowy hamburger

Artykuły - Domowy hamburger (2)

  • Rybi olej - antidotum na fast foody

    Rybi olej - antidotum na fast foody

    Olej z ryb może zminimalizować szkodliwy wpływ śmieciowego jedzenia na nasz organizm, również na mózg - wynika z najnowszych badań. Zawarte w nim kwasy tłuszczowe omega-3 nie tylko wspomagają odchudzanie, ale i usprawniają procesy myślenia.
  • Made in USA

    Made in USA

    Hamburger i hot dog mogą być wyrafinowanymi potrawami, a bajgiel podstawą pysznej kanapki z łososiemjak z Nowego Jorku. Spróbuj! Nie potrzebujesz wizy...

Filmy - Domowy hamburger (1)

  • Hamburgery z jajem

    Koniecznie spróbujcie tego hamburgera, jest naprawdę wyjątkowy. Jak go przygotować? To bardzo proste! 1. Plasterki bekonu lub boczku kładziemy na papierze do pieczenia, przykrywamy drugim i wstawiamy do mikrofalówki na 5 minut. 2. Łączymy ze sobą wszystkie składniki sosu. 3. Do mięsa dodajemy sól i pieprz i dokładnie wyrabiamy. 4. 200g porcje kształtujemy w kotlety odrobinę większe niż średnica bułki, wycinamy około 3-4 centymetrowy otwór. 5. Smażymy na rozgrzanej patelni, wybijamy w otwór jajko, po 3-4 minutach przekładamy na drugą stronę. 6. Podgrzewamy na patelni bułki, kładziemy kolejno: sałatę, sos, mięso, bekon, sos bbQ, ogórka.