Dzień Dobry TVN

Artykuły - Dzień Dobry TVN (224)

Filmy - Dzień Dobry TVN (59)

  • Ekspresowa kuchnia dla tych, którzy mają dość po świętach

    Po świętach wielu z nas ma dość tłustego świątecznego jedzenia. Piotr Kucharski w kuchni "Dzień Dobry TVN" postanowił więc zaprezentować swoje przepisy na dania lekkie, zdrowe i zarazem szybkie w przegotowaniu. W menu pojawiły się: ryż basmati z sadzonymi jajkami, kurczak z kuskusem i fasola z pieczarkami. (Dzień Dobry TVN/x-news)
  • Jak zrobić slime, czyli kolorową masę plastyczną?

    Dzieci w USA, Kanadzie i Australii zwariowały na punkcie slime'u, czyli kolorowej masy plastycznej, którą można bawić się na różne sposoby. Jak zrobić slime w domu? Czy to bezpieczna zabawa? Opowiedziały o tym w "Dzień Dobry TVN" ekspertki Julia i Lidia Tokarczyk. (Dzień Dobry TVN/x-news)
  • Rozgrzewające zupy na pierwsze jesienne chłody. Przepisy Darii Ładochy

    Blogerka kulinarna Daria Ładocha przygotowała w kuchni "Dzień Dobry TVN" rozgrzewające zupy. Na stole pojawiły się: imbirowo- paprykowa zupa z soczewicą, korzenny krem z pieczonych buraków oraz rozgrzewający bulion z makaronem ryżowym i sezamem. (Dzień Dobry TVN/x-news)
  • Jak zachować letnią opaleniznę na dłużej?

    Jak zachować letnią opaleniznę na dłużej? Kilka pomysłów zdradziła w "Dzień Dobry TVN" Aneta Suchowierska, kosmetolog. Dlaczego trzeba nawilżać skórę? Dlaczego warto sięgać po masło kakaowe?