panierka

Artykuły - Panierka (2)

Filmy - Panierka (5)

  • Pierś z kurczaka w panierce… z popcornu!

    Pierś z kurczaka i panierka z popcornu – to połączenie zaskoczy niemal każdego. Jak się okazuje ten duet idealnie do siebie pasuje i doskonale sprawdza się w roli imprezowej przekąski. Pierś z kurczaka w panierce z popcornu szybko stanie się hitem wśród twoich znajomych!
  • Panierowany filet z kurczaka w orzechowej panierce

    Panierowany filet z kurczaka to jedno z najbardziej pospolitych dań obiadowych. Można je w prosty sposób urozmaicić, zamieniając zwykłą panierkę na orzechową. Filet z kurczaka panierowany w orzechach jest słodszy i delikatniejszy w smaku.
  • Panierowany kurczak bez smażenia na oleju

    Przepis na panierowanego kurczaka to doskonały sposób na przygotowanie szybkiego, sycącego obiadu z delikatnym, drobiowym mięsem, które idealnie sprawdzi się w menu osób przebywających na diecie! Zaletą tego przepisu jest przede wszystkim brak użycia oleju do smażenia - kawałki piersi kurczaka są pieczone w piekarniku i możecie, ale nie musicie, użyć co najwyżej odrobiny oliwy z oliwek. Zobaczcie nasz przepis na kawałki kurczaka pieczone bez oleju!
  • Panierowane kęski z kurczaka z piekarnika - jak je zrobić?

    Zwykły filet z kurczaka nie musi mieć powtarzalny smak i format - takie delikatne mięso idealnie nadaje się do przyrządzania wybornych przekąsek, które świetnie sprawdzą się jako miła odmiana dla drobiowych kotletów czy ciężkich potrawek z kurczaka. Kęski z kurczaka przygotowuje się bardzo szybko i to dosyć tani sposób na aromatyczne danie! Zobaczcie, jak łatwo je zrobić!