Facet - męskie grillowanie

Artykuły - Męskie grillowanie (104)

  • Męskie grillowanie. Ćevapčići

    Męskie grillowanie. Ćevapčići

    Ćevapčići to jedna z najpopularniejszych potraw na Bałkanach. Warto ją przenieść na polski grunt. Tym bardziej, że posiada wiele ciekawych odmian.
  • Męskie grillowanie. Od rusztu w ogrodzie do mistrzostwa świata

    Męskie grillowanie. Od rusztu w ogrodzie do mistrzostwa świata

    Zaczynał od grillowania kiełbasy i karkówki na zwykłym grillu. Dziś pracuje na sprzęcie o 8,5 m długości i 1,5 szerokości. "Zawsze miałem ambicję iść krok dalej" - tłumaczy Maciej Grubman, który opowiada, jak został mistrzem świata BBQ.
  • Męskie grillowanie. Lekkie dania z grilla

    Męskie grillowanie. Lekkie dania z grilla

    Sezon grillowy w pełni. Jeśli mamy dosyć mięsa, a nasz organizm domaga się lżejszego posiłku - jest na to rozwiązanie. Przygotowaliśmy kilka propozycji i sugerujemy, aby skupić się na przyprawach, które na węglach mogą odmienić nawet błahe produkty.
  • Męskie grillowanie: Pieczony camembert z figami i pistacjami

    Męskie grillowanie: Pieczony camembert z figami i pistacjami

    Pieczony ser camembert lub brie kusi dodatkami: figami, miodem, rozmarynem i pistacjami. Idealna przekąska łatwa do wykonania, która jest gotowa w 25 minut lub krócej.
  • Męskie grillowanie: Miodowe mięso

    Męskie grillowanie: Miodowe mięso

    Starożytni uważali go za pokarm bogów, przysmak o cudownych właściwościach leczniczych i pielęgnacyjnych. Miód, ceniony jest za swój smak i zapach, nazywany jest dla swych walorów płynnym złotem.
  • Męskie grillowanie: Delikatny kurczak

    Męskie grillowanie: Delikatny kurczak

    Nadchodzą ciepłe dni, a z nimi czas wyjazdów i grillowania. Mamy specjalnie dla was kilka przepisów, które idealnie nadadzą się na obiad pod chmurką. Lubicie białe mięso? To coś dla was!
  • Męskie grillowanie: Orientalny łosoś

    Męskie grillowanie: Orientalny łosoś

    Jeśli mówimy grill, to najczęściej myślimy o amerykańskich burgerach, czy swojskich kiełbasach. Jednak na Dalekim Wschodzie również jedzone są dania z rusztu.
  • Męskie grillowanie: Comber jagnięcy w miodzie i mięcie

    Męskie grillowanie: Comber jagnięcy w miodzie i mięcie

    U nas mięso ląduje na ruszcie, albo „po zachodniemu”, na grillu. W Afryce zwie się to braai i jest niemal świętością, a jagnięcina jest jednym z najpopularniejszych mięs.
  • Męskie grillowanie: Baranina z rusztu

    Męskie grillowanie: Baranina z rusztu

    Kuchnia w przedwojennej Polsce była prosta, ale niezwykle smaczna. Choć zdarzały się wyrafinowane potrawy. Dziś przepis na baraninę z rusztu z 1935 roku.
  • Męskie grillowanie: Kaczka ze szpinakiem

    Męskie grillowanie: Kaczka ze szpinakiem

    Polacy najczęściej grillują w czasie urlopu. Dlatego specjalnie dla was stworzyliśmy przepisy, które idealnie nadadzą się na obiad pod chmurką, bądź na elektrycznego grilla w domu.