halibut

Artykuły - Halibut (6)

Filmy - Halibut (3)

  • Przepis na halibuta w sosie porowym

    Halibut to właściwie ryba idealna! Nie jest zbyt droga, a jej charakterystyczny smak ma tysiące zwolenników na całym świecie! Świetnie nadaje się do przyrządzania wyrazistych w smaku potraw rybnych, łatwo ją filetować, ma też niewiele ości, co jest niezaprzeczalną zaletą dla wszystkich, którzy unikają mięsa ryb właśnie z ich powodu. Mają mnóstwo białka i świetnie sprawdzają się dla osób na diecie! Tym razem mamy dla was przepis na szybki obiad - halibuta w sosie porowym. Wystarczy parę chwil!
  • Nietypowa panierka do halibuta

    Halibut to przepyszna ryba, której jemy coraz więcej - i dobrze! Jest o wiele zdrowsza niż niektóre inne ryby, dostępne w naszych sklepach. Zwarte filety z halibuta świetnie nadają się na przyrządzanie aromatycznych obiadów! Mamy dla was przepis na pysznego halibuta w nietypowej panierce - z pistacji, które nadają rybie wyjątkowego smaku!
  • Pieczony halibut z koperkiem

    Koperek to przepyszna roślina, która bogata jest w mnóstwo witamin i mikroelementów. Mocny aromat koperku świetnie nadaje się do przyrządzania nie tylko przetworów, past czy sosów, może być również świetnym sposobem na przygotowanie pachnącego dania głównego. Tym razem mamy dla was propozycję na pieczonego halibuta - delikatną rybę, która coraz częściej gości na naszych stołach. Zobaczcie, jakie to proste!